به گزارش ورزش سه، دیدار ذوب‌آهن اصفهان و استقلال که قضاوت آن بر عهده امیرسامان سلطانی بود، در شرایطی با تساوی ۱-۱ به پایان رسید که این مسابقه هم مثل بسیاری از دیدارهای لیگ برتر، بدون جنجال و اعتراض به داوری نبود و در‌ نیمه دوم، صحنه‌های مشکوکی به همراه داشت.

در دقیقه ۶۰ مسابقه، در محوطه جریمه ذوب‌آهن، برخوردی مشکوک به پنالتی بین محمد قریشی و روزبه چشمی شکل گرفت و ۱۰ دقیقه بعد نیز یک صحنه مشکوک به هند در محوطه جریمه میزبان رخ داد.

همچنین در هفتادمین دقیقه مسابقه، یک درگیری بین امید حامدی‌فر و مهرداد رضایی رخ داد که ذوبی‌ها اعتقاد داشتند بازیکن استقلال در این صحنه باید با دریافت کارت زرد دوم اخراج می‌شد. در دقایق پایانی بازی نیز کمال کامیابی‌نیا مرتکب خطا روی سعید مهری شد و در شرایطی که آبی‌ها اعتقاد داشتند بازیکن ذوب‌آهن باید اخراج شود، داور به یک کارت زرد اکتفا کرد.

نظرات کارشناسان داوری درباره این صحنه‌ها را در ادامه می‌خوانید:


📌 برخورد محمد قریشی و روزبه چشمی (مشکوک به پنالتی- دقیقه ۶۰)

1958507

✅ محمدرضا ابوالفضلی: در این صحنه فقط برخورد طبیعی و اتفاقی بین دو بازیکن رُخ داد و هیچگونه خطایی که منجر به اعلام پنالتی شود، به وجود نیامد.

✅ محمدحسین ترابیان: این صحنه چلنج طبیعی فوتبال محسوب می‌شد و ادامه بازی تصمیم درست داور بود.
✅ مهدی عالیقدر: جدال طبیعی بر سر توپ بود و داور به درستی دستور به ادامه بازی داد.
✅ ابراهیم میرزابیگی: خطایی رخ نداد و ادامه بازی از طرف داور درست بود.
✅ تورج حق‌وردی: خطایی اتفاق نیفتاد.

✅ بابک وسیله‌بر: برخورد معمول فوتبالی و ادامه بازی صحیح است.


📌 برخورد توپ به مهرداد رضایی (مشکوک به هند پنالتی- دقیقه ۷۰)

1958508

✅ محمدرضا ابوالفضلی: توپ به دست هیچکدام از بازیکنان برخوردی نداشت و به پهلوی مدافع ذوب‌آهن برخورد کرد؛ لذا هیچ پنالتی رُخ نداد.
✅ محمدحسین ترابیان: ادامه بازی از سوی داور صحیح بود.
✅ مهدی عالیقدر: تخلف هند صورت نگرفت و ادامه بازی تصمیم صحیح داور بود.
✅ ابراهیم میرزابیگی: خطای هند رخ نداد و ادامه بازی درست بود.
✅ تورج حق‌وردی: هند نبود.

✅ بابک وسیله‌بر: ادامه بازی صحیح است. دست به سمت توپ حرکت نکرده و ضمن اینکه اگر برخورد توپی هم بوده، بعد از برخورد به بدن اتفاق افتاده که خطای هند نیست.


📌 برخورد امید حامدی‌فر و مهرداد رضایی (مشکوک به کارت زرد دوم بازیکن استقلال- دقیقه ۷۱)

1958509

✅ محمدرضا ابوالفضلی: در ابتدا بازیکن ذوب‌آهن شیطنتی انجام داده و بعد از آن بازیکن استقلال واکنش نشان داد اما ضربه‌ای به بازیکن ذوب‌آهن وارد نشد و این صحنه با بزرگنمایی وی مواجه شد؛ داور در صحنه به درستی تصمیم به تذکر و‌ مدیریت بازی گرفت و نیازی به اخطار نبود. اگر ضربه به صورت بازیکن برخورد می‌کرد، قطعا اخراج داشت نه اخطار، زیرا جدالی برای توپ نبود.
✅ محمدحسین ترابیان: بازیکن آبی دستش را پرت  می‌کند ولی به صورت بازیکن سفید نمی‌خورد. و بازیکن سفید بزرگنمایی می‌کند. در این صحنه بازیکن آبی نیاز به اخطار ندارد ولی بازیکن سفید به دلیل اینکه با این رفتار خود قصد گول زدن داور را دارد می‌تواند اخطار بگیرد.
✅ مهدی عالیقدر: بازیکن سفید شیطنت می‌کند و هیچ برخوردی صورت نگرفت. ادامه بازی بهترین تصمیم است.
⚪️ ابراهیم میرزابیگی: مشخص نیست برخورد صورت می‌گیرد یا نه؛ اگر برخوردی صورت گرفته باشد، بازیکن استقلال باید با کارت زرد جریمه می‌شد.
❌ تورج حق‌وردی: بازیکن استقلال باید با کارت زرد جریمه می‌شد.

⚪️ بابک وسیله‌بر: از این زاویه برخورد آرنج به صورت دیده نمی‌شود اما اگر اصابتی صورت گرفته باشد، مطمئنا این حرکت خطای برخورد شدید محسوب می‌شود و بازیکن خاطی مستحق دریافت کارت قرمز است.


📌 برخورد کمال کامیابی‌نیا و سعید مهری (مشکوک به اخراج- دقیقه ۸۹)

1958510

✅ محمدرضا ابوالفضلی: استوک کفش بازیکن ذوب‌آهن ابتدا بر پای بازیکن استقلال کِشیده شد و سپس در امتداد بر روی کفش فرود آمد، لذا اخطار کاملا صحیح است. اما اگر ضربه مستقیما به ساق پا وارد میشد و سایش پیدا نمیکرد، داور باید از کارت قرمز خود استفاده می‌کرد.
✅ محمدحسین ترابیان: بازیکن سفید با استوک به روی کفش و پای بازیکن سفید ضربه می‌زند و اخطار کفایت می‌کند.
✅ مهدی عالیقدر: با توجه به محل برخورد، اخطار کافی است.
❌ ابراهیم میرزابیگی: بازیکن سفید خطای شدید انجام می‌دهد و باید اخراج میشد.
❌ تورج حق‌وردی: بازیکن ذوب‌آهن مرتکب خطای شدید شد و باید اخراج می‌شد.

✅ بابک وسیله‌بر: خطا با بی پروایی بوده و جریمه تیمی و شخصی آن، اعلام ضربه آزاد مستقیم و اخطار می‌باشد.

source

توسط siahnet.ir