سریال تاریخی مهیار عیار با بازی متین ستوده و کامران تفتی بهزودی از شبکه سه پخش میشود. برای آشنایی با داستان و بازیگران سریال مهیار عیار با ما همراه شوید.
مجموعه مهیار عیار به کارگردانی «سیدجمال سیدحاتمی» و تهیهکنندگی «بهروز مفید» ساخته شده است. اگر از علاقهمندان سریالهای درام تاریخی هستید، میتوانید سریال مهیار عیار را از شنبه سوم آذر ماه، هر شب ساعت 20:30 از شبکه سه سیما تماشا کنید.
سریال مهیار عیار به قلم «محمدرضا محمدی نیکو» به نگارش درآمده است. «امرالله احمدجو» به عنوان مشاور نویسنده با این مجموعه همکاری داشته است. در این سریال بازیگران مطرح و محبوب سینما و تلویزیون به نقشآفرینی پرداختهاند. در ادامه، علاوه بر زندگینامه بازیگران و خلاصه داستان، عکس بازیگران سریال مهیار عیار را هم با شما به اشتراک میگذاریم.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
برای اطلاع از آخرین اخبار سینمای جهان، میتوانید به بخش اخبار سینما و تلویزیون و برای دانلود فیلمها و سریالهای روز دنیا به کانال تلگرامی فیگار مراجعه کنید.
بازیگران سریال مهیار عیار
سریال تاریخی مهیار عیار از حضور بازیگران زیادی بهره میگیرد که به ۲۶۰ نفر میرسند. بعضی از بازیگران این مجموعه ثابت و برخی فرعی هستند و در هر قسمت تغییر میکنند. داستان این سریال شامل اتفاقاتی است که در دوران صفویه در شهر اصفهان میگذرد و مهیار عیار آنها را حل میکند.
«متین ستوده» نقش خاتون، «کامران تفتی» نقش مهیار عیار، «بهنام تشکر» نقش کلانتر شهر اصفهان و «سیامک انصاری» نقش داروغه را در سریال مهیار عیار ایفا میکنند.
«صفا آقاجانی»، «رامین ناصرنصیر»، «جواد انصافی»، «آتش تقیپور»، «مهدی حاجیان»، «بهروز بختآور»، «جواد کشانی»، «سهیل نوشادیان»، «الیکا عبدالرزاقی»، «آشا محرابی»، «سیامک صفری»، «رویا میرعلمی»، «محمود جعفری»، «مهرداد ضیایی»، «پریا مردانیان»، «دانیال نوروش»، «بهراد خرازی»، «سامرند معروفی» و «بابک نوری» دیگر بازیگرانی هستند که در این سریال نقشآفرینی میکنند.
مجموعه مهیار عیار ابتدا قرار بود سریال مناسبتی باشد و در ماه رمضان پخش شود. اما اواخر سال گذشته «پیمان جبلی» رئیس صداوسیما در جریان بازدید از پشت صحنه این مجموعه تلویزیونی علیرغم گمانهزنیهای رسانهها برای پخش در ماه مبارک رمضان، اعلام کرد که این سریال در ماههای آینده پخش خواهد شد.
کامران تفتی
زندگینامه بازیگران سریال مهیار عیار را «کامران تفتی» آغاز میکنیم که در این مجموعه تاریخی نقش «مهیار» را ایفا کرده است. «کامران تفتی» متولد نوزدهم فروردین ماه سال 1358 در شهرک قصر فیروزه است. او اولین فرزند خانواده بوده و تنها یک برادر بهنام «کیوان» دارد که در زمینه موسیقی فعالیت میکند. پدرش «اردشیر تفتی» از کارکنان نیروی هوایی ارتش بوده که سابقهی بازیگری هم دارد.
وی فارغ التحصیل مقطع لیسانس رشته بازیگری بوده و فعالیتش را از تئاتر شروع کرده است. تفتی با ادامه فعالیت بازیگری و بازی در چندین مجموعه وارد قاب تلویزیون شد.
به هدف شلیک کن، سلام بر عشق، مرگ کسبوکار من است، پایاننامه، گلوگاه، رسوایی، تولد جنجالی، هفت معکوس و این زن حقش را میخواهد برخی از فیلمهای سینمایی کارنامه هنری «کامران تفتی» هستند.
«کامران تفتی» در سالهای اخیر وارد عرصهی نوازندگی، خوانندگی و مجریگری نیز شده است. او در سال 1396 خبر ازدواجش را در برنامهی حالا خورشید «رضا رشیدپور»، رسانهای کرد.
متین ستوده
«متین ستوده» زادهی بیست و دوم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۴ است و کارشناسی مدیریت بازرگانی دارد. او آخرین فرزند یک خانوادهی پنج نفره است. مادرش معلم ابتدایی و پدرش کارمند صدا و سیما بود.
او اولین بار در کودکی به واسطهی پدرش وارد دنیای بازیگری شد. اما بعد مدتی از این حرفه دور شد و سپس با حضور در کلاسهای بازیگری امین تارخ به عرصه هنر بازیگری بازگشت.
آثار کارنامه هنری «متین ستوده» عبارتند از: سریالهای تلویزیونی: این خانه دور است، عملیات ۱۲۵، سه دونگ، سه دونگ ، زمانه، پروانه، یادآوری، فاخته، میکائیل، غیرعلنی، در قصهها زندگی میکنند، چرخ فلک، لیسانسهها ۱ و 2، سارق روح ، سر دلبران، فوق لیسانسهها و مجموعههای نمایش خانگی: رالی ایرانی (فصل دوم)، شبهای مافیا، آهوی من مارال، جادوگر، تو آدم بشو نیستی، ناتو، ارتش سری، عقرب عاشق، تیانتی، جوکر۲ و فیلمهای سینمایی: خانه دیگری، نرگس مست، زرد، ترمینال غرب، سه کام حبس.
«متین ستوده» در گفتگویی دربارهی کار در تئاتر گفته بود: «تئاتر برای من یک کارگاه بازیگری از صفر تا ابد است که با هر کاری در تئاتر، روح من زنده و انگیزه من برای کار، بهتر میشود. او زندگی را موسیقی میداند و در این باره میگوید: «کل زندگی موسیقی است، زندگی همه آدمها یک موسیقی و ریتم تمپویی دارد که این در فراز و نشیب زندگی بالا و پایین میرود.»
آتش تقیپور
در پانزدهم فروردین ماه سال ۱۳۲۴ در شهرستان خوی به دنیا آمد. او دیپلم ادبی را در ارومیه گرفت و در سال ۱۳۴۵ وارد دانشکدهی هنرهای دراماتیک شد. در سال ۱۳۴۹ در رشتهی بازیگری و کارگردانی دانشآموخته شد.
«آتش تقیپور» به عنوان بازیگر با کارگاه نمایش در چندین اجرا همکاری کرد. نخستین کار حرفهای او بازی در نمایش حکومت زمانخان به کارگردانی رکن الدین خسروی بود که در سال ۱۳۴۶–۱۳۴۵ در تالار سنگلج اجرا شد.
«آتش تقیپور» از بازیگران باتجربه و مطرح سینما و تلویزیون است که تاکنون در فیلم های بسیاری از جمله زبان مادری، شب واقعه، تارزن و تارزان، جان سخت، جیب برها به بهشت نمی روند و مستاجر ایفای نقش داشته است.
«تقیپور» تا کنون جوایز و افتخارات بسیاری را کسب کرده است. از جمله این جوایز میتوان به سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم زبان مادری در بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.
«آتش تقیپور» در سال 1349 با شهین علیزاده (بازیگر) ازدواج کرد. ثمرهی ازدواج این زوج هنرمند یک دختر و دو پسر به نام های شراره، اخگر و آتور است.
رویا میرعلمی
در ادامهی زندگینامه بازیگران سریال مهیار عیار میرسیم به «رویا میرعلمی» که در دهم شهریور ماه سال ۱۳۵۷در قزوین به دنیا آمده است. وی فارغالتحصیل مقطع کارشناسی طراحی صحنه از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. بیشتر فعالیت او به ویژه در سالهای ابتدایی کارش، در تئاتر بوده است.
«رویا میرعلمی» در سال 1394 با بازی در مجموعهی شمعدونی به کارگردانی «سروش صحت» به شهرت رسید. بازی درخشان او در سریال لیسانسهها (۱۳۹۵–۱۳۹۸) جایزهی بهترین بازیگر زن کمدی از جشن حافظ را برای او به ارمغان آورد.
از فیلمهای کارنامهی هنری «رویا میرعلمی» میتوان برادر (۱۳۸۷)، بیداری (۱۳۸۷)، صبح روز هفتم (۱۳۸۷)، آقا یوسف (۱۳۸۹)، خواب زدهها (۱۳۹۲) و سینما شهر قصه (۱۳۹۸) را نام برد.
بهنام تشکر
بیوگرافی بازیگران سریال مهیار عیار را با «بهنام تشکر» ادامه میدهیم. وی متولد چهارم بهمن ماه سال ۱۳۵۵ در شهرستان نمین است. او در کودکی به خاطر شغل پدرش، با خانواده به بندرانزلی مهاجرت کرد و پس از 20 سال از بندر انزلی به ساری نقل مکان کردند.
«بهنام تشکر» از سال 1375 وارد تئاتر ساری شد و با نمایش کمدی میرزا فرفره بازیگری را شروع کرد. وی در سال 1384 به عنوان گوینده وارد رادیو شد. اولین تجربه بازی او جلوی دوربین در فیلم «کوتاه اتو استاپ» بوده است.
«بهنام تشکر» در سال 1384 با سریال مروارید سرخ وارد قاب تلویزیون شد. وی از بازیگران توانمند کمدی است و در سریالهایی از جمله لیسانسهها، پژمان، دودکش، دزد و پلیس و ساختمان پزشکان هنرمندانه به ایفای نقش پرداخته است.
«بهنام تشکر» دارای مدرک کارشناسی اقتصاد بازرگانی از دانشگاه فیروزکوه است. او در 30 سالگی با «آیدا یزدانی» ازدواج کرده و یک پسر به نام «کاوه» دارد.
صفا آقاجانی
«صفیه آقاجانی» با نام هنری «صفا» متولد ۱۳۳۵ ارومیه، از یکی دیگر بازیگران سریال مهیار عیار است. وی دیپلم رشته ادبیات فارسی در مقطع دارد. «صفا آقاجانی» سال ۱۳۵۳ به طور رسمی وارد رادیو استان تبریز شد و در عرصه گویندگی مشغول فعالیت شد.
«آقاجانی» از دوران جوانی علاقه بسیاری به تئاتر و نمایش پیدا کرد و به شکلی اتفاقی به پیشنهاد دکتر «صادقی» با نمایشنامه بامها وزیر بامها فعالیتهای هنری خود را آغاز کرد و توانست توجه مخاطبان را جلب کند و سالها بعد نیز در نمایشها و تله تئاترهای تلویزیونی نیز نقشآفرینی کرد.
نخستین تجربه بازیگری در مقابل دوربین سینما را سال ۱۳۶۸ با فیلم تمام وسوسه های زمین به کارگردانی مرحوم «حمید سمندریان» کسب کرد و بعدها در فیلم های خوش ساخت به همین سادگی و میگرن به ایفای نش پرداخت.
«صفا آقاجانی» دربارهی بازی در نقش مثبت و منفی گفته است: «با توجه به اینکه نقش های مثبت در تلویزیون بازی کردم به جز ستایش که بینندگان از بازی آن نقش متعجب شدند، هر هنرپیشهای دوست ندارد تکرار شود ولی در رادیو نقشهای متنوعی را تجربه کرده ام که با نقشهای مهربانی که در تلویزیون بازی داشتم فرق دارد».
آشا محرابی
«آشا محرابی» در سی و یکم مرداد ماه سال ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. او دانشآموختهی رشته مترجمی زبان انگلیسی (کارشناسی) و رشتهی روابط بینالملل (کارشناسی ارشد) از دانشگاه آزاد تهران است.
«محرابی» فارغالتحصیل بازیگری و کارگردانی کانون هنری «سمندریان» است. وی همچنین دانشآموختهی کارگردانی و فیلمسازی از سینمای جوان است و دوره فیلمنامهنویسی را هم در کلاسهای ناصر تقوایی در آموزشگاه کارنامه گذرانده است. علاوه بر این ابشان مدرک رشتهی فیلمسازی کانادا را دارد.
«آشا محرابی» بازیگری را از 12 سالگی با ایفای نقش در سریال آئینه آغاز کرد. او در سال ۱۳۷۴، وارد عرصهی اجرای نمایشهای رادیویی شد و هنوز هم به عنوان بازیگر، کارگردان و نویسنده با اداره کل نمایش همکاری دارد. وی همچنین از سال ۱۳۸۰ به عنوان صداپیشه مشغول به فعالیت است.
وی در سال ۱۳۷۷ با بازی در نمایش دایره گچی قفقازی به کارگردانی «حمید سمندریان» در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفت. «محرابی» در نمایشهای بسیاری از جمله خسیس، خانهی برنارد آلبا، سه خواهر، زیرگذر سقاخانه، اتوبان و من حرفی ندارم دنبالشو نگیر نقشآفرینی داشته است. او در هماکنون، عضو انجمن بازیگران و کارگردانان خانهی تئاتر ایران است.
او دربارهی نقشهای متفاوت در کارش میگوید: «دوست دارم نقشهای متفاوت را تجربه کنم و کاستی ها و نقاط قوت کارم را بشناسم ، برای رشد در هر شغلی باید تجربه داشت و بازیگری هم مستثنی نیست. من هم در نقش های تراژیک و کمدی و هم مثبت و یا منفی بازی کردم و اساسا بنظرم بازیگری قالب پذیر نیست و باید روان باشد.»
رامین ناصرنصیر
در ادامه پرداختن به بیوگرافی بازیگران سریال مهیار عیار میرسیم به «رامین ناصرنصیر» که زادهی یازدهم بهمن ماه سال 1354 در تهران است. پدر و مادرش اصالتا لاهیجانی هستند. ناصیر نصیر دارای مدرک کارشناسی رشته تدوین از دانشکده هنرهای زیبا تهران است.
این بازیگر توانمند که بیشتر در آثار کمدی تلویزیون دیده شده، عاشق ادبیات است. «ناصرنصیر» بازیگری را از سال 1373 با بازی در مجموعه ساعت خوش به کارگردانی «مهران مدیری» آغاز کرد. او تا کنون در چندین سریال دیگر هم
با مهران مدیری همکاری داشته؛ از جمله قهوه تلخ که نقش آقای بلوکات را بازی کرد و در دورهمی، نقش پدربزرگ را برعهده داشت.
او چهار سال پس از بازیگری، با ترجمه یک نمایشنامه وارد دنیای نویسندگی و مترجمی شد. وی به زبانهای انگلیسی، ایتالیایی، فرانسوی و اسپانیایی مسلط است.
از دیگر سریالهای «رامین ناصرنصیر» میتوان به مجموعههای طنز تلویزیونی پلاک ۱۴، جنگ ۷۷، باجناغها، سه پنج دو، شهرزاد، شوخی کردم، پشت کنکوریها و افسانه هزارپایان اشاره کرد.
الیکا عبدالرزاقی
«الیکا عبدالرزاقی» در هجدهم مرداد ماه سال 1358 در رامسر متولد شده است. او دانشآموختهی رشته ادبیات نمایشی بوده و کارش از 1376 با اجرای تئاتر دایره گچی قفقازی آغاز کرده است.
او با بازی در سریال «باغ مظفر» به کارگردانی «مهران مدیری» به شهرت رسید و در سال 1391 برنده تندیس حافظ بهترین بازیگر زن کمدی سال از دوازدهمین جشن سینمایی، تلویزیونی دنیای تصویر برای بازی در سریال قهوه تلخ شد.
«عبدالرزاقی» در آثار موفق بسیاری حضور درخشانی داشته است. از آثار او میتوان به فیلمهای شهر گربهها، زنان ونوسی مردان مریخی، فرزند صبح، نسل جادویی، جایی برای زندگی، مومیایی ۳ و سریالهای سلمان فارسی، برف بیصدا میبارد، سرباز، آرماندو، روزهای بهتر، دورهمی، حالت خاص، گاهی به پشت سر نگاه کن، در حاشیه، خرده ستمگران، مرد هزارچهره، باغ مظفر، باران بهاری، مزرعه کوچک، این سه نفر، تلخ و شیرین، جستجو در شهر، خانه مهر و آواز مه اشاره کرد.
«الیکا عبدالرزاقی» در 33 سالگی با امین زندگانی که او نیز بازیگر است، در تئاتر آشنا شده بود و در نهایت اسفند 1392 باهم ازدواج کردند.
سیامک انصاری
«سیامک انصاری» در دوازدهم مرداد سال 1347 در تهران به دنیا آمد. او فارغالتحصیل رشته نمایش از دانشگاه آزاد تهران مرکز بوده و تجربه کارگردانی و اجرا هم دارد.
«انصاری» بازیگری را بهطور جدی از نقشآفرینی در یک سکانس از فیلم آغاز کرد و پس از آن در سال 1373 وقتی 26 ساله بود بصورت حرفهای با بازی در سریال دیدار وارد قاب تلویزیون شد.
با اینکه «سیامک انصاری» فیلمها و سریالهای جدی بسیاری در کارنامه هنریاش دارد، اما بیشتر به عنوان یک بازیگر طنز و کمدی شناخته میشود.
وی در سال 1374 با نقشآفرینی در فیلم سفر به چزابه کنار فرهاد اصلانی و عاطفه رضوی بازی در سینما را تجربه کرد. او از سال 1381 با بازی در نقش «سپهر مهتابی» در سریال پاورچین کار خود را در ژانر کمدی با «مهران مدیری» آغاز کرد.
«سیامک انصاری» علاوه بر بازی در فیلمها و سریالهای مختلف، در سمتهای مجریگری، بازیگری آگهی تلویزیونی، کارگردانی تلویزیون، کارگردانی شبکه خانگی و دستیار کارگردانی در سینما نیز فعالیت داشته است.
پدر «سیامک انصاری» تاجر فرش و مادرش خانه دار است. او در سال 90 با خانم «طناز هادیان» ازدواج کرد. اما این وصلت پایان خوشی نداشت و آنها پس از 7 سال زندگی مشترک، در سال 1397 از هم جدا شدند.
سامرند معروفی
«سامرند معروفی» متولد بیست و یکم اردیبهشت ماه سال 1359 است. او دانشآموختهی رشتهی گرافیک و دانشجوی انصرافی کارگردانی است. معروفی از سال 1377 با ساخت فیلم کوتاه داستانی و مستند کارش را آغاز کرد.
«سامرند معروفی» مدتی شاگرد استاد «عباس کیارستمی» بوده و بعد به قصد فیلمسازی وارد رشتهی کارگردانی شده است. او در سال 1382 در نمایش روز بی کسی دستیار صحنه بود. او همچنین علاوه بر بازیگری، پوستر و بروشور طراحی میکند.
«معروفی» در سال 1383 برای بازی در نمایش عشق، رویا، تاریکی جایزه دوم بازیگری را از جشنواره استانی دریافت کرد. او در همان سال در جشنواره جوانان مشهد برای بازی در نمایش فرزند البرز موفق شد جایزه اول بازیگری را از آن خود کند.
«سامرند معروفی» در دی ماه 1397 با «مهدیه نساج» (بازیگر) ازدواج کرد. زندگینامه بازیگران سریال مهیار عیار را با بیوگرافی «دانیال نوروش» ادامه میدهیم.
دانیال نوروش
«دانیال نوروش» متولد سال ۱۳۷۸ در تهران است. پدرش محمدعلی نوروش اوغلی از کارگردانان تئاتر و بازیگر است. او از شش سالگی با بازی در نقش «کاوه» در مجموعه ویژه کودک و نوجوان مومو و مومی، وارد دنیای بازیگری شد.
«دانیال نوروش» در آثاری همچون فیلمهای آزاد راه و گراناز به کارگردانی «عباس رافعی»، آلزایمر به کارگردانی «احمدرضا معتمدی»، پا برهنه در بهشت در نقش «رضا» به کارگردانی «بهرام توکلی»، جیببر خیابان جنوبی ساختهی «سیاوش اسعدی» بازی کرده است.
«نوروش»در قاب تلویزیون نیز در سریالهای عملیات ۱۲۵ به کارگردانی مسعود آبپرور و سلام آقای مدیر به کارگردانی «علیرضا توانا» ایفای نقش کرده است. وی علاوه بر بازیگری به عنوان دستیار کارگردان نیز در عرصهی هنر فعالیت میکند.
«دانیال نوروش» در گفتگویی دلیل کم کار شدنش را این طور بیان کرده است: «کم کاری من در حوزه تصویر، چند دلیل مختلف دارد که یکی از آنها تئاتر است. پدرم «محمدعلی نوروش» تئاتری است و من علاقه بسیار زیادی به تئاتر دارم اما یکی از دلایل عمده و اصلی این کم کاری، اقتضای سنم است. در این سه چهار سالی که از آخرین کارم در تلویزیون؛ یعنی «عملیات ۱۲۵» به کارگردانی مسعود آبپرور میگذرد، به اواخر دوره نوجوانیام رسیدهام، بازیگران در این سن دچار مشکل میشوند، چون در سن میانهای قرار گرفتهاند.»
بهراد خرازی
«بهراد خرازی» متولد ششم اسفند ماه سال ۱۳۵۲ است. او فارغ التحصیل رشته سینما است. نقشآفرینی «بهراد خرازی» در مجموعههای سیب خنده و مجید دلبندم از کارهای شاخص او در دهه هفتاد است.
«بهراد خرازی» در سریال مجید دلبندم در کنار بازیگران محبوب و مشهوری همچون «زیبا بروفه»، «مجید صالحی» و «یوسف تیموری» هنرنمایی کرده بود. وی این باره گفته است: «همه فکر میکنند اولین کار هنری من مجید دلبندم بودهاست، اما قبل از آن در مجموعه سیمای اقتصاد بازی داشتم؛ البته این مجموعه با سیمای اقتصاد ما که در دهه شصت پخش میشد فرق دارد و عنوان برنامهای است که دهه هفتاد از تلویزیون پخش میشد؛ من در این برنامه در بخش نمایشی استاد و دخترش بازی داشتم.»
«بهراد خرازی» تاکنون تجربه بازی در سریال، فیلم تلویزیونی، تئاتر و تجربه یک کار کارگردانی را داشته است. اما به گفته خودش، زندگی پر فراز و نشیبی داشته و پس از چند کار موفق در تلویزیون، مدتی برای کاری غیر از بازیگری به کشور روسیه رفته و بعد از چند سال دوباره به ایران بازگشته و بازیگری را از سر گرفته است.
مهرداد ضیایی
«مهرداد ضیایی» در پنجم آذر ماه سال ۱۳۴۷ در اصفهان به دنیا آمده است. وی دانشآموختهی رشتهی بازیگری از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است.
«مهرداد ضیایی» بازیگری را از سال ۱۳۶۶ با بازی در تئاتر تاتارها آغاز کرد. نخستین تجربهی کار تصویری او در ابتدا در سال ۱۳۷۴ با بازی در تلهتئاتر پرده عجایب ساخته «داریوش مؤدبیان» رقم خورد.
«ضیایی» سپس در چند تله تئاتر به ایفای نقش پرداخت. او در سال ۱۳۸۳ با بازی در مجموعه تلویزیونی مروارید سرخ ساخته «مسعود رسام» دوباره جلوی دوربین رفت.
«مهرداد ضیایی» در سال ۱۳۸۲ و در دوازدهمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی، سنتی، برای بازی در تئاتر زائر به کارگردانی «حمید امجد»، جایزه بهترین بازیگر این جشنواره را به دست آورد.
وی با «سید مهرداد ضیایی» بازیگر متولد سال ۱۳۴۸ در تهران تشابه اسمی دارد. جالب است بدانید در شش مجموعه پرده عجایب، بیگناهان، مختارنامه، یادآوری، برادر و تاریکی شب روشنایی روز، «مهرداد ضیایی» و «مهرداد ضیایی» سید مهرداد ضیایی» همبازی بودهاند.
جواد انصافی
زندگینامه بازیگران سریال مهیار عیار را با «جواد انصافی» به پایان میبریم که متولد ۲۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۰، در تهران است. وی را بیشتر با نام «عَبدُلی» می شناسند. «عبدلی» نام شخصیتی است که وی از اواخر دههی شصت، در نمایشهای تلویزیونی آن را بازی کرده است.
«جواد انصافی» در فیلمهای سینمایی آدم آهنی، اورامان و زن بدلی و سریال های اشک ها و لبخندها، اشتباه در اشتباه، با زبان بی زبانی و حسام الدوله نقش آفرینی داشته است.
او در مصاحبهای با رسانهها دربارهی ادامه تحصیل گفته بود: «من بازنشسته روابط عمومی مخابرات هستم و از آن طریق حقوق میگیرم. سه بار در دانشگاه تهران قبول شدم اما در مصاحبه ردم میکردند ، یکبار یکی از اساتید گفت یکی از مدیران با حضور تو مخالف است چون میگوید تو سیاه باز هستی و اگر اینجا بیایی محیط اینجا را خراب میکند. به این ترتیب نتوانستم در دانشگاه ادامه تحصیل بدهم.»
خلاصه داستان سریال مهیار عیار
پس از پرداختن به بیوگرافی بازیگران سریال مهیار عیار سراغ قصهی این مجموعه تاریخی اجتماعی میرویم که دربارهی راهزنی است که پس از یک اتفاق متحول میشود. داستان این مجموعه در دوران صفویه، در شهر اصفهان میگذرد. برای این پروژه تاریخی حدود ۱۲۰ لوکیشن ساخته شده است.
در خلاصه داستان سریال مهیار عیار آمده است: راهزنی پس از اتفاقی که در شهر یزد برایش میافتد، پای چوبه دار، خواهشی را که دیدار مادرش در آخرین دقایق بوده است، مطرح میکند. جوانمردی برای اینکه راهزن به خواستهاش برسد وساطت میکند و این اقدام باعث میشود مسیر زندگی راهزن تغییر کند و به سمت عیاری کشیده شود. مهیار همان راهزن که از مهارت و ذکاوت خوبی برخوردار است، به مرور با مشکلاتی که در شهر اصفهان برای مردم و داروغه اتفاق میافتد، درگیر میشود و هر بار درگیر داستان جدیدی میشود.
«پیمان جبلی» رئیس صداوسیما در دیداری که زمان تصویربرداری از پشتصحنه سریال داشت، مطرح کرد: «مهیار عیار گرچه ذیل مجموعههای تاریخی قرار میگیرد، مفاهیم ظریفی در داستانها و خردهداستانهایش جانمایی شده و علاوهبر این که به یک دوره تاریخی کمترپرداخته شده، یعنی صفویه میپردازد به ظرافتهای رفتاری فرهنگ ایرانی، چون جوانمردی و احترام به جایگاه مادر توجه ویژه دارد.»
کارگردان سریال سریال مهیار عیار
«سیدجمال سیدحاتمی» کارگردان سریال مهیار عیار، کارش را به عنوان دستیار تدوین در سال ۱۳۷۸ با فیلم شوخی به کارگردانی «همایون اسعدیان» آغاز کرد. او سال ۱۳۸۶ به عنوان دستیار برنامه ریز فیلم آواز گنجشکها ساختهی «مجید مجیدی» به کارش ادامه داد.
از دیگر آثاری که «سیدحاتمی» با آنها همکاری داشته میتوان به فیلمهای سینمایی بام بالا، لاک قرمز، لاک قرمز ۲، طعم شیرین خیال، مارمولک، خیابان های آرام و ما همه خوبیم و مجموعههای تلویزیونی سرزمین مادری و محکومین اشاره کرد.
عوامل سریال مهیار عیار
- کارگردان: سیدجمال سیدحاتمی
- تهیهکننده: بهروز مفید
- نویسنده: محمدرضا محمدی نیکو
- مشاور نویسنده: امرالله احمدجو
- مدیر تولید: حسین باقریان
- مدیر فیلمبرداری: مسلم تهرانی
- طراح صحنه: مرتضی پورحیدری
- طراح لباس: ژاله زکی زاده
- مدیر صدابرداری: علیرضا نیازی
- طراح چهره پردازی: آرمین اسماعیلی
- مدیر برنامه ریزی: امین پیرحیاتی
- انتخاب بازیگر و دستیار اول کارگردان: حمیده مقدسی
- منشی صحنه: ماهگل کرامتی
- عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: نسیم افشاری
- امور مالی: فریبا قشلاقی
سوالات متداول
کدام بازیگرها در سریال مهیار عیار نقشآفرینی کردهاند؟
در مجموعه مهیار عیار «متین ستوده»، «بهنام تشکر»، «سیامک انصاری»، «صفا آقاجانی»، «رامین ناصرنصیر»، «جواد انصافی»، «آتش تقیپور»، «مهدی حاجیان»، «بهروز بختآور»، «جواد کشانی»، «سهیل نوشادیان»، «کامران تفتی»، «الیکا عبدالرزاقی»، «آشا محرابی»، «سیامک صفری»، «رویا میرعلمی»، «محمود جعفری»، «مهرداد ضیایی»، «پریا مردانیان»، «دانیال نوروش»، «بهراد خرازی»، «سامرند معروفی» و «بابک نوری» به ایفای نقش پرداختند.
سریال مهیار عیار چند قسمتی است؟
سریال مهیار عیار در 35 قسمت 45 دقیقهای به کارگردانی «سیدجمال سیدحاتمی» ساخته شده است.
بیشتر بخوانید:
نظر شما دربارهی بازیگران سریال مهیار عیار چیست؟ آیا از تماشای سریالهای تاریخی درام لذت میبرید؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با فیگار در میان بگذارید.
source