اسپیس ایکس بهزودی دنیای ارتباطات را متحول میکند. در ۲۷ ژانویه، تست بتای سرویس Direct-to-Cell آغاز میشود. همانطور که از قبل مشخص شده، با این فناوری گوشی شما بدون نیاز به دکل مخابراتی یا تجهیزات اضافه، مستقیماً به ماهوارههای استارلینک و اینترنت ماهوارهای دسترسی پیدا خواهد کرد.
ایلان ماسک یک خبر هیجانانگیز از روند فعالیت شرکت اسپیسایکس و پروژههای این شرکت به اشتراک گذاشته است. به گفته وی، تنها سه روز دیگر یعنی در تاریخ ۲۷ ژانویه این شرکت تست نسخه بتای قابلیت Direct-to-Cell را آغاز میکند. این فناوری جدید به گوشیهای هوشمند این امکان را میدهد که مستقیماً به ماهوارهها متصل شده و از اینترنت و خدمات تلفنی بهرهمند شوند.
تمام گوشیها به ماهواره متصل میشوند!
سرویس Direct-to-Cell استارلینک یک ایده انقلابی است که از ماهوارههای مدار پایینی زمین بهعنوان «دکلهای مخابراتی فضایی» استفاده میکند. این ماهوارهها میتوانند از هر نقطه زمین اتصال موبایلی فراهم کنند. با این قابلیت، کاربران میتوانند بدون نیاز به دکلهای مخابراتی زمینی، پیامک بفرستند، تماس بگیرند و در فضای اینترنت گشتوگذار کنند.
خبر خوب این است که برای استفاده از این فناوری نیازی به گوشی جدید یا تجهیزات اضافه ندارید؛ هر گوشی هوشمند استانداردی میتواند به این سرویس متصل شود.
به گزارش Gizchina، شرکت SpaceX ماهها این فناوری را بهصورت داخلی آزمایش کرده است و اکنون قصد دارد وارد فاز عمومی تست بتا شود. این شرکت بهزودی جزئیات بیشتری درباره دستگاههای پشتیبانی شده و نحوه مشارکت در این برنامه اعلام خواهد کرد.
در طول دوره بتا، تمرکز این سرویس بیشتر روی ارسال پیامک خواهد بود، اما اسپیس ایکس برنامه دارد در مراحل بعدی تماس صوتی و خدمات اینترنت را نیز اضافه کند.
در همین رابطه بخوانید:
– پاسخ به همه سوالات شما در مورد سرویس اینترنت استارلینک (Starlink)
– به زودی تمام گوشیهای 4G میتوانند به استارلینک متصل شوند؛ تماس و اینترنت ماهوارهای برای همه
هدف این پروژه، پر کردن شکافهای ارتباطی جهانی است. میلیونها نفر در مناطق دورافتاده و روستایی به خدمات مخابراتی قابلاعتماد دسترسی ندارند. با استفاده از این فناوری که نیازی به زیرساختهای سنتی ندارد، میتوان حتی در دورافتادهترین نقاط جهان مردم را به یکدیگر متصل کرد.
اسپیسایکس حالا بیش از هر زمان دیگری به مأموریت خود برای متصل کردن دنیا نزدیک شده است. منتظر اخبار بیشتر درباره این فناوری پیشرو باشید.
source