به نظر می‌آید که انقلابی در دنیای گوشی‌های هوشمند در حال شکل گرفتن است تا پایانی باشد بر دغدغه کاربرانی که نگران تمام شدن شارژ گوشی خود هستند. پس از معرفی یک گوشی با باتری 8 هزار میلی آمپر ساعتی، اکنون خبر رسید که کمتر از شش ماه دیگر گوشی‌های هوشمند بدون افزایش ضخامت به باتری 10 هزار میلی آمپر ساعتی مجهز خواهند شد.

بر اساس گزارش‌‌های منتشر شده، احتمال می‌رود در نیمه نخست سال 2026 نخستین گوشی‌های میان‌رده با باتری 10 هزار میلی‌آمپر ساعتی روانه بازار شوند. ظرفیتی که تاکنون در هیچ‌یک از مدل‌های رایج دیده نشده و می‌تواند مفهوم شارژدهی را به‌کلی متحول کند.

در حالی‌که برندهای مطرحی مانند سامسونگ، اپل و گوگل فعلاً از باتری‌های 5000 میلی آمپر ساعتی استفاده می‌کنند؛ شرکت‌های چینی به‌سمت استفاده از باتری‌های پرظرفیت رفته‌اند. 

توسعه گوشی هوشمند با باتری 10 هزار میلی آمپر ساعتی

پیش از این آنر از گوشی Honor X70 با باتری 8300 میلی‌آمپر ساعتی رونمایی کرد. دستگاهی که ضخامت آن به 7.76 میلی‌متر می‌رسد و قبل از آن هم Honor Power با باتری 8000 میلی‌آمپر ساعتی را داشتیم که استاندارد جدید برای گوشی‌های میان‌رده تعریف کرد.

در همین مسیر، برندهایی مانند وان‌پلاس، iQOO و شیائومی نیز برنامه دارند تا پایان سال 2025 گوشی‌هایی با باتری 7000 میلی‌آمپر ساعتی عرضه کنند. اما شایعات از توسعه‌ یک گوشی هوشمند میان‌رده با باتری 10 هزار میلی‌آمپر ساعتی خبر می‌دهند.

توسعه گوشی هوشمند با باتری 10 هزار میلی آمپر ساعتی

بر اساس گزارش notebookcheck این دستگاه در نیمه اول سال 2026 عرضه خواهد شد. برخی کاربران این گوشی را متعلق به برند Realme می‌دانند. این افزایش ظرفیت بدون افزایش حجم را مدیون باتری‌های سیلیکون کربن هستیم.

در حالی‌که باتری‌های گرافیتی سنتی حداکثر ظرفیت 372 میلی‌آمپر ساعت به‌ازای هر گرم دارند، فناوری سیلیکون کربن می‌تواند این مقدار را تا بیش از 4200 میلی‌آمپر ساعت افزایش دهد.

در همین رابطه بخوانید:

– چرا ظرفیت باتری گوشی های سامسونگ، اپل و گوگل بیشتر نمی‌شود؟

در گوشی مفهومی ریلمی از ترکیب 10 درصد سیلیکون استفاده شده که تراکم انرژی قابل‌توجه 887 وات‌ساعت بر لیتر را ممکن کرده است. این گوشی تنها 8.5 میلی‌متر ضخامت دارد. در مقام مقایسه مدل Honor Power با باتری 8000 میلی‌آمپر ساعتی تنها 8 میلی‌متر ضخامت دارد.

source

توسط siahnet.ir