اسپیس ایکس پس از پرتاپ ماهواره‌های کافی در روز دوشنبه اعلام کرد که برای فعال‌سازی قابلیت direct-to-cell تعداد ماهواره‌های لازم در مدار زمین قرار گرفته‌اند و تنها به تایید FCC برای آغاز به کار تجاری نیاز دارد.

به گزارش رسانه pcmag، اسپیس ایکس پس از پرتاپ چند موشک، اکنون در مدار زمین، ماهواراه‌های کافی برای ارائه اینترنت استارلینک به صورت سلولی را در اختیار دارد.

بنا به اعلام SpaceX، این شرکت روز دوشنبه با پرتاب 12 ماهواره direct to cell استارلینک دیگر به مدار زمین، امکان پوشش کامل بدون بدون نقطه کور را فراهم کرده است. اسپیس ایکس، از ماه ژانویه شروع به پرتاب این ماهواره‌ها که مانند آنتن‌های سلولی وظیفه اتصال دستگاه‌ها به اینترنت استارلینک را به عهده دارند، کرد.

این قابلیت استارلینک به گوشی‌ها و سایر دستگاه‌ها اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به تجهیزات اضافی یا برنامه‌خاص، به اینترنت استارلینک متصل شوند.

این شرکت که ماه پیش سرویس رایگان را برای قربانیان طوفان در ایالات متحده فعال کرده بود، امکان ارسال پیامک اضطراری را در اختیار آنان قرار داد. جالب است که با وجود حالت آزمایشی داشتن این ماهواره‌ها، بیش از 27 هزار گوشی در مناطق آسیب دیده از طوفان به آن متصل هستند.

بنا به گزارشات منتشر شده، به نظر می‌رسد اسپیس ایکس قرار است با اپراتور T-Mobile برای ارائه این فناوری همکاری کند و به گفته مدیر عامل T-Mobile، این اپراتور قرار است برای این سرویس یک برنامه آزمایشی در اواخر سال جاری یا اوایل سال بعد اجرا کند که البته قیمت‌گذاری آن هنوز مشخص نیست.

ماهواره های اسپیسس ایکس برای قابلیت Direct to Cell استارلینک

اما با این وجود، پیش از اقدامات فوق، اسپیس ایکس به تاییدیه کمیسیون فدرال ارتباطات (FCC) نیاز دارد تا بتواند در حالتی خارج از قوانین انتشار رادیویی از آن استفاده کند.

به گفته SpaceX، در صورت عدم FCC، امکان استفاده از این فناوری برای برقراری ارتباط صوتی و تصویری وجود نخواهد داشت.

در نهایت به نظر می‌رسد که شرکت SpaceX قرار است در ابتدا این فناوری را در حالت پیام متنی در اختیار کاربران بگذارد و در سال آینده، امکان ارتباط صوتی و داده را فراهم می‌کند.

همچنین با وجود اینکه تاکنون 320 عدد از این ماهواره‌ها در مدار زمین وجود دارند، رویای ایلان ماسک، داشتن هزاران ماهواره از آن، همانند اینترنت استارلینک است.

source

توسط siahnet.ir