کمپانی کپکام بعد از انتشار مجموعه Resident Evil تصمیم گرفت پرده از دومین و بزرگترین فرنچایز ترسناک خودش بردارد. بهترین بازی های Dead Rising تمرکز زیادی روی کمیت دارند و علاقه کمتری به کیفیت نشان میدهند و توسعهدهندگان تا آنجایی که توانستهاند بازیکنان را در یک منطقه مملوء از زامبی قرار دادهاند. این کار به منظور ترتیب دادن یک کشتار جمعی بود و به بازیکنان اجازه میدهد تا با روشهای دلخواه خودشان زامبیهای یک منطقه را از بین ببرند. همراه پارسی گیم با رتبه بندی بهترین بازی های Dead Rising باشید.
معرفی بهترین بازی های Dead Rising
دو نسخه اولیه بهترین بازی های Dead Rising به عنوان آثار قابل احترام و باورنکردنی نسل هفتم بازیهای ترسناک شناخته میشوند. با این حال از نظر کیفیت و عملکردهای گوناگون در رتبهبندیهای متفاوتی قرار میگیرند. در واقع هر کدام از عناوینی که توسط این مجموعه منتشر شدند، بهترین و بدترین تجربهها را در اختیار گیمرها قرار میدهند. از آنجایی که چندین عنوان انحصاری Xbox هستند، این پلتفرم نیز طبعا تمرکز بیشتری روی این فرنچایز دارد. زمانی که خبر از نسخه بازسازی شده بازی اول به گوشمان رسید، ترجیح دادیم که به رتبهبندی Dead Rising بپردازیم.
9) بازی Dead Rising: Chop Till You Drop
در بین بهترین بازی های Dead Rising احتمالاً بسیاری از شما فکر میکردید که Dead Rising 4 بدترین بازی این سری خواهد بود، اما حداقل سبک و سیاق خودش را به بازیکنان معرفی میکند. عنوان Dead Rising: Chop Till You Drop در جایگاه یکی از بهترین بازی های زامبی ساخته شده قرار میگیرد که به طور کامل این نسخه را به نهایت ضعف خودش میرساند. سلفی گرفتن با زامبیها که یکی از آزاردهندهترین محتواهای این فرنچایز بود که به صورت کامل از بین رفت، ولی دست گیمرها را باز میگذارد تا هر کاری که میخواهند در گیم پلی بازی انجام دهند.
خیلی عالی به نظر میرسید زمانی که میتوانستید در ساعتهای اولیه بازی به مدت شش ساعت در سکوی هلیکوپتر بنشینید و پایانی متفاوت را تجربه کنید. حالا این امکان برای بازیکنان از بین رفته و کمپینی براساس ماموریتهای گوناگون در اختیار مخاطبان قرار میگیرد که باید در آن بازماندگان را به شیوههای گوناگون نجات دهند. اگر قبلتر از این بازی Dead Rising 4 را تجربه کرده باشید، این رویکرد جدید برای این اثر میتواند به صورت کامل تجربه دوستداشتنیاش را برای شما از بین ببرد و آن را تبدیل به بدترین عنوان در رتبه بندی Dead Rising تبدیل کند.
8) بازی Dead Rising 4
بعد از اینکه نسخه چهارم این مجموعه شکست عظیم تجاری را متحمل شد، به هیچوجه انتظار نمیرفت که این اثر بار دیگر به صنعت گیم بازگردد. با این حال با تغییراتی که در گیم پلی و عملکرد فنی بازی انجام شده است به نظر میرسد که در آینده شاهد برخورد امیدوار کنندهای از سوی طرفداران باشیم. فرانک وست (Frank West) که یکی از دوستداشتنیترین شخصیتهای این فرنچایز محسوب میشود، بار دیگر به گیم پلی این اثر باز میگردد. باز هم قرار است که منطقه Willamette را بگردید و با فرانک ملاقات تازهای داشته باشید.
به نظر میرسد تمام المانها و جزئیات این اثر در بهترین حالت ساخته شده باشد، اما تجربهای از جهنم را در اختیار بازیکنان میگذارد. پیشتر از این گیم پلی بازی بسیار خستهکننده خودش را نشان میداد و گاهی اوقات گرافیک بازی به پایینترین شکل خودش میآمد، همچنین خبری از فراست وست نیز در هیچ کدام از بخش های گیم پلی بازی نبود. فرانک در این قسمت دیگر آن مرد باحال، جذاب و دوستداشتنی نیست و بسیار آزاردهنده شده است. شاید بخش DLC بتواند تا حدودی ضعفهای این اثر را بپوشاند، اما باز هم بازی Dead Rising 4 عملکرد قانع کنندهای را برای ما به اجرا نمیگذارد و همین موضوع باعث ریزش بیشتر طرفداران این فرنچایز میشود.
7) بازی Dead Rising 2: Case Zero
عنوان Dead Rising 2: Case Zero دقیقا همان چیزی است که باید بازی Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes میبود. قیمتی که برای این اثر در نظر گرفته بودند، 5 دلار بود و یک تجربه کاملا متفاوت از فرنچایز بازی های Dead Rising را در اختیار گیمرها قرار میداد. شما با یک داستان بسیار متفاوت سر و کار دارید که دقیقا قبل از داستان اصلی بازی اتفاق میافتد و البته پایانهای متفاوتی را نیز در برابرتان قرار میدهد. با همهی اینها نباید انتظار یک محیط بزرگ و بدون محدودیت را داشته باشید؛ زیرا برای یک اثر 5 دلاری این انتظار دور از منطق به نظر میرسد.
شما با توجه به مبلغی که پرداخت میکنید، یک عنوان جذاب دریافت خواهید کرد. در هر صورت نمیتوان ادعا کرد که محتوای بازی نیز نمیتواند به اندازه کافی گیمرها را سرگرم کند. اگر این بازی را روی کنسول ایکس باکس تجربه کنید، عملکرد 30 فریم بر ثانیهای در اختیارتان قرار داده میشود و در مقایسه با 60 فریم در ثانیه عنوان DR2 سری Off the Record بسیار وحشتناک به نظر میرسد. در زمان حرکت کاراکتر بازی متوجه آهستگی در عملکرد شخصیتاش خواهید شد و ممکن است این موضوع برای گیمرهای حال حاضر آزار دهنده نیز باشد. در صورتی که از این موضوع صرف نظر کنیم، باز هم این عنوان هنوز هم یک فصل جنجالی برای مجموعه Dead Rising به حساب میآید.
6) بازی Dead Rising 2: Case West
بعد از اینکه داستان بازی Dead Rising 2 را در حالت A تمام میکنید، بخش Case West برای شما قابل دسترس خواهد شد. این ماموریت میتواند لحظات سرگرمکنندهای را با خودش به همراه داشته باشد، همچنین بخش چند نفره را نیز میتوانید در این حالت تجربه کنید. در حالت Case Zero به شما هیچ نوع دسترسی برای تجربه در حالت چند نفره داده نمیشد و فقط بخش کمپین اصلی بازی را تجربه میکردید. با این حال در عنوان DR2 به قسمت چند نفره بازی کمتر توجه شده بود و عناصری که برای این بخش نیاز بودند به شکل قابل توجهی نادیده گرفته میشدند.
جدا از تمام کم و کاستیهایی که دیده میشود، فرصت خوبی برای استفاده از سیستم سلاحهای ترکیبی در اختیارتان گذاشته میشود. حالا میتوانید از دو بخش ذخیرهسازی برای نگه داشتن سلاحهای خودتان کمک بگیرید. از نظر داستانی بخش Case West میتواند پتانسیل بهتری برای پایانبندی داستان بازی به شما ارائه دهد و شخصیتهای بازی ارتباطهای نزدیکتری با المانهای داستانی دارند. نقشه بازی در این قسمت بزرگتر از قبل نشده است، ولی افزونههای بیشتری به آن اضافه شد و همین کار باعث میشود که ارزش بازی به 10 دلار نیز برسد.
5) بازی Dead Rising 3
این بازی دقیقا همان عنوانی است که بیشتر گیمرها در مورد آن کم لطفی میکنند و بازی Dead Rising 3 را در جایگاه مناسبی قرار نمیدهند. قطعا هر عنوانی که به صورت جهان باز ارائه میشود، میتواند مشکلات خودش را داشته باشد، مگر اینکه یک استودیو بزرگ و پرقدرت مسئولیت توسعه آن را برعهده گرفته باشد. با این حال این اثر برای ایکس باکس وان عملکرد خوبی را از خودش نشان داد و مورد آزار دهندهای در آن دیده نشد. این سری از فرنچایز Dead Rising باعث شد که زامبیها و مهاجمین باکیفیتتری روی نمایشگرها ظاهر شوند و گیم پلی جذابتری در اختیار گیمرها قرار بگیرد.
وسایل نقلیه و سلاحهای جدید ترکیبی برای تجربه بازی حس متفاوتی را ارائه میداد و استفاده از آنها بسیار لذتبخش به نظر میرسید. نقشه بازی از ظرفیت خوبی برخوردار است و هر چهار قسمت آن به شکل زیبایی خودش را به نمایش میگذارد. زمانی که از وسایل نقلیه استفاده میکردید، موانع جاده واقعا آزاردهنده میشدند، ولی اگر جزئیات هر بخش را به خوبی بشناسید موانع هر قسمت کمتر از قبل میتوانند آزار دهنده باشند. یک تحول و موقعیت خاص در مکانیزم بازی باعث شد که عنوان Dead Rising 3 به شکل پر قدرتی در این مجموعه ظاهر شود.
4) بازی Dead Rising 2
بازی Dead Rising 2 گام بزرگی برای این فرنچایز بود و عناصر جدیدی را در گیم پلی خودش معرفی کرد که در آن میتوانستید سلاحهای خودتان را با دیگر اسلحهها ترکیب کنید. شخصیت چک گرین (Chuck Greene) یک روزنامهنگار است که هیچ دوربینی برای ضبط وقایع ندارد، ولی در عوض با موتور کراس خودش میتواند به هر قسمت سر بزند و در صورت نیز از مهارت مکانیکی خودش استفاده کند. همچنین میتواند از مهارت مکانیکی برای تلفیق کردن ماشینها و سلاحهای خود بهره بگیرد. این فرصت به شما کمک میکند تا اسلحههای بزرگتر و قویتری داشته باشید و با استفاده از آنها زامبیهای بیشتری را از بین ببرید.
تمام بخشهای گیم پلی این اثر میتواند لحظات سرگرمکنندهای در اختیار بازیکنان قرار دهد و برای بازی در حالت Co-op نیز میتواند جذابیتهای خودش را داشته باشد. منطقه The Fortune City به شکل زیبایی طراحی شده و به اندازه کافی فضای مناسب و جستجو برای پیدا کردن سلاحهای جدیدتر دارد. هوش مصنوعی بازی به بهترین شکل ممکن بهبود یافته است و در نهایت گیم پلی و عملکرد قانعکنندهای از خودش در اختیار بازیکنان قرار میدهد.
3) بازی Dead Rising 2: Off The Record
داستان بازی Dead Rising 2: Off the Record خیلی زیباتر میشد اگر شاهد حضور فرانک وست به جای چاک گرین بودیم که در بین انبوهی از زامبیها در حال مبارزه است. همچنین تغییرات دیگری نیاز بود تا این اثر تبدیل به یک شاهکار تمام عیار شود؛ این اتفاق سبب ارائه بهترین تجربه از گیم پلی بازی DR2 میشد. این کمپین با اضافه شدن بیشتر بخشهای جدید به داستان اصلی گسترش پیدا کرده و شما با مناطق جدیدتری برای کاوش سر و کار دارید. همچنین برای بالا بردن لذت بیشتر کاربران از حالت Sandbox استفاده شده است.
اگر تایمر را از این بازی بگیریم، حالت Sandbox را برای تمام ماموریتها داریم و این امکان برای ما فعال میشود که برای انجام هر ماموریت شبیه نسخه اول بازی بینهایت فرصت داشته باشیم. این حالت به گیمرها کمک میکند تا استرس و اضطراب کمتری ماموریتهای بازی را انجام دهید و نیاز به بالا بردن سرعت در انجام کارها نداشته باشید. تغییر کردن زاویه دوربین در این نسخه نیز میتواند برای بازیکنان بسیار سرگرمکننده باشد، این ویژگی یکی از مهمترین درخواست طرفداران این سری از بازی های ترسناک بود.
2) بازی Dead Rising
تا زمانی که هوش مصنوعی نسخه اول این فرنچایز از نظر عملکردی در جایگاه خوبی قرار نگرفته باشد، نمیتوانید این اثر را در ردهبندی بالایی قرار دهید. به جز هوش مصنوعی این اثر واقعا به افتضاحترین شکل ممکن خودش را نشان میدهد، باقی موارد تقریبا بی نقص طراحی شدهاند و نقد زیادی بر آنها وارد نیست. سیستم عکاسی سرگرمکننده، گرافیک شگفتانگیز برای سال 2006 و کمپینهای ماموریتی آزاد در کنار بخش داستانی بسیار زیبای این مجموعه همه چیز را برای گیمرها به نهایت زیبایی خودش رسانده است.
در قدم اول شاید فکر کنید تمام قسمتهای بازی Dead Rising و بخش داستان این عنوان را میتوانید پیش بینی کنید، ولی بعد از گذشت مدتی، تمام ورقهای قسمت داستانی برای شما برمیگردند. تمام ماموریتهای فرعی بازی یک روند منحصر به فرد را دنبال میکنند و هیچ کدام از آنها سر سازگاری با بازیکنان ندارند و اصلا گیم پلی سادهای را در اختیارتان نمیگذارند. در بخشهای داستانی ممکن است شاهد مادری باشید که کودک خودش را میخورد، یا اینکه یک فرد برای زنده ماندن خودش افرادی زیادی را قربانی میکند. داستان این اثر شاید یک شاهکار به تمام معنا برای صنعت گیم نباشد، ولی چیزی کمتر از یک عنوان شاهکار در تاریخ بازیهای رایانهای نیست.
1) بازی Dead Rising Deluxe Remaster
در حالی که شرکت کپکام این بازی را یک ریمستر دلوکس میداند، اما اساساً یک اثر بازسازی شده است. زیرا بهجای چارچوب MT (MT Framework) اصلی بازی، به طور کامل از موتور RE برای بازسازی بازی استفاده میشود. Deluxe Remaster فوقالعاده به نسخه اصلی وفادار است، حتی تمام جزئیات نسخه اورجینال بازی را میتوانید در تمام قسمتهای این اثر جدید ببینید. پرش زمانی یا همان حالت (skipping time) بازی Deluxe Remaster نسخه اورجینال را تبدیل به بهترین نسخه خودش کرده است.
انتظار در بین رویدادهای بازی و لودینگ طاقتفرسای هر قسمت یکی از بدترین جنبههای نسخه اصلی بود و سرعت بازی را به شدت پایین میآورد. زمانی که بخشی از بازی را رد میکردید یا پرش از آن قسمت را انجام میدادید، دیگر راه برگشتی وجود نداشت و ممکن بود بخش زیادی از محتوای داستانی را از دست بدهید. متأسفانه صداپیشههای نسخه بازسازی شده به خوبی نسخه اصلی نیستند، اما یک ماد روی pc وجود دارد که با استفاده از آن میتوانید صدای صداپیشههای نسخه اورجینال را داشته باشید. این راه به شما کمک میکنید که لحظات بهتری از نسخه ریمیک بازی DR1 را تجربه کنید.
کلام آخر
تقریبا میتوان گفت هر جا که نام کمپانی کپکام آورده شود، قطعا با اثری شایسته طرفداران روبرو خواهیم شد. فرنچایز دد رایزینگ از قدیمیترین آیپیهای این شرکت بزرگ ژاپنی به حساب میآيد که سعی دارد با بازسازی و ارائه نسخههای جدید دوران جذاب خودش را بار دیگر بازگرداند. با این حال این مجموعه میتواند برای علاقمندان به دنیای زامبیها و داستانهای شوخ طبعانه بسیار مناسب و سرگرمکننده باشد. در نهایت امیدواریم از مطالعه محتوای بهترین بازی های Dead Rising لذت برده باشید. نظر شما در رابطه با این فرنچایز چیست؟ آيا از لیست رتبه بندی Dead Rising رضایت دارید کدام یک را توانستهاید تجربه کنید؟ شما عزیزان میتوانید نظرات ارزشمند و سازنده خودتان را با تیم پارسی گیم و دیگر کاربران بهش اشتراک بگذارید.
source