10 نرم افزار طراحی سایت رایگان که هر طراح وب ‌سایت باید بشناسد

چکیده: برای طراحی سایت ابزارها و نرم‌افزارهای متعددی در دسترس است؛ گستردگی ابزارها خیلی وقت‌ها به جای اینکه کمک‌کننده باشد، باعث سردرگمی طراحان سایت و کسب و کارها می‌شود. هدف اصلی این مقاله معرفی بهترین نرم‌افزار طراحی سایت است. اگر قصد راه‌اندازی وب‌سایت را دارید، می‌توانید از این ابزارها و نرم‌افزارها کمک بگیرید.

برای طراحی سایت ابزارها و نرم‌افزارهای متعددی در دسترس است؛ گستردگی ابزارها خیلی وقت‌ها به جای اینکه کمک‌کننده باشد، باعث سردرگمی طراحان سایت و کسب و کارها می‌شود. هدف اصلی این مقاله معرفی بهترین نرم‌افزار طراحی سایت است. اگر قصد راه‌اندازی وب‌سایت را دارید، می‌توانید از این ابزارها و نرم‌افزارها کمک بگیرید.

10 نرم افزار طراحی سایت رایگان (ابزارهایی که هر طراح باید بشناسد)

طراحان سایت از ابزارها و پلاگین‌های مختلفی استفاده می‌کنند. برخی از این ابزارها رایگان هستند و برای برخی نیز باید مبلغی را پرداخت کنید. در این مقاله ما می‌خواهیم به معرفی نرم افزارهای طراحی سایت رایگان صحبت کنیم. نرم افزارهایی که اگر نمی‌شناسید یا از آنها استفاده نمی‌کنید، باخت سنگینی داده‌اید!

بهترین نرم افزار برای طراحی سایت

بسیاری از شرکت‌های طراحی وب از نرم افزارهای سایت ساز استفاده می‌کنند. در ادامه 3 ابزار معروف برای ساخت سایت را معرفی کرده‌ایم.

1.شاپیفای – بهترین ابزار برای ساخت فروشگاه

شاپیفای (shopify) در حال حاضر بهترین گزینه برای ساخت فروشگاه‌های اینترنتی است. اگر می‌خواهید یک سایت بین‌المللی طراحی کنید، سراغ استفاده از شاپیفای بروید. این ابزار در بیش از 175 کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. مهم‌ترین مزایای شاپیفای این است که نیاز به نصب ندارد و البته برای طراحی سایت با آن هم نیازی نیست هاست جداگانه خریداری کنید.

اگرچه نام شاپیفای را در نرم افزارهای رایگان طراحی سایت قرار داده‌ایم؛ اما متاسفانه از این ابزار فقط 14 روز می‌توانید به طور رایگان استفاده کنید. پس از آن باید حق اشتراک ماهانه یا سالانه این ابزار را بپردازید.

2.Wix – محبوب‌ترین نرم افزار تحت وب برای طراحی سایت

Wix – محبوب‌ترین نرم افزار تحت وب برای طراحی سایت

یکی دیگر از ابزارهای کاربردی برای ساخت سایت، Wix نام دارد. این ابزار را می‌توان محبوب‌ترین نرم افزار تحت وب دنیا برای طراحی سایت دانست. در ویکس می‌توانید فقط با دراگ و دراپ سایتتان را بسازید. همچنین امکان استفاده از قالب‌ها و الگوهای پیش‌ساخته را نیز دارید. البته نسخه رایگان Wix ممکن است تبلیغات اضافه و فضای ذخیره‌سازی 500 مگابایتی کمی آزارتان بدهد؛ اما اگر در ابتدای راه طراحی سایت هستید، می‌توانید از آن استفاده کنید.

3.وردپرس – بهترین سیستم مدیریت محتوا برای ساخت سایت

برای معرفی وردپرس این بخش را از سایت راستچین بخوانید:

« وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای (Content Management System) قدرتمند و همه‌کاره است که روش ساخت و مدیریت سایت‌ها را متحول کرده است. قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس به کاربران کمک می‌کنند تا بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی سایت‌های جذاب و کاربردی، طراحی کرده و آنها را سفارشی‌سازی کنند. با استفاده از این پلتفرم می‌توان انواع مختلفی از سایت‌ها را با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن راه‌اندازی کرد.»

متن‌باز بودن وردپرس، رایگان بودن بسیاری از پلاگین‌های آن و رابط کاربری ساده مهم‌ترین مزیت‌های CMS وردپرس است. به همین دلایل وردپرس را بهترین برنامه طراحی وب سایت می‌دانند. بیشتر ابزارها و نرم افزارهایی که در ادامه معرفی می‌کنیم، مربوط به وردپرس هستند.

اگر در جستجوی یک شرکت طراحی سایت هستید که برایتان یک سایت وردپرسی طراحی کند، می‌توانید از ادزینو (adsinoo.com) کمک بگیرید.

بهترین صفحه سازهای رایگان

وقتی صحبت از بهترین ابزارهای طراحی سایت به میان می‌آید، همیشه از دو صفحه‌ساز مشهور المنتور و ویژوال کامپوزر هم صحبت می‌شود. در ادامه به معرفی این دو ابزار پرداخته‌ایم.

1.افزونه صفحه ساز المنتور

بعید می‌دانم طراح سایتی باشد که المنتور را نشناسد. المنتور را باید بهترین نرم افزار ساخت سایت رایگان دانست. به گفته ادزینو: «المنتور مشهورترین و  پرکاربردترین ابزار ساخت صفحات وردپرس است. این ابزار در دو نسخه رایگان و پرو ارائه می‌شود. نسخه رایگان المنتور در سایت وردپرس امتیاز 4.5 را دارد و بیش از 40 ویجت رایگان را در دسترس شما قرار می‌دهد. بسیاری از سایت‌های شخصی و فروشگاهی را می‌توان با همین نسخه رایگان المنتور طراحی کرد؛ اما اگر نیازمند قابلیت‌های ویژه‌تری هستید، می‌توانید به سراغ المنتور پرو بروید. این نسخه را باید از طریق وب‌سایت رسمی المنتور تهیه کنید.»

صفحه ساز المنتور

اشتراک المنتور پرو 19.99 یورو برای هر ماه است. با توجه به سنگین بودن هزینه خرید این نسخه، اغلب کسب و کارها ترجیح می‌دهند از همان نسخه رایگان المنتور استفاده کنند.

از ویژگی‌های شاخص المنتور می‌توان به رابط کاربری گرافیکی، امکان طراحی سایت فقط با کشیدن و رها کردن المان‌ها، پنل مدیریتی پیشرفته، امکان طراحی پیچیده‌ترین خواسته‌ها و دسترسی به بیش از 40 ویجت رایگان اشاره کرد.

2.صفحه ساز ویژوال کامپوزر

اگر در جستجوی بهترین صفحه‌سازهای وردپرسی هستید، سراغ ویژوال کامپوزر یا همان WPBakey هم بروید. خیلی از طراحان سایت ویژوال کامپوزر را رقیب جدی المنتور می‌دانند. اگر نگاهی به ویژگی‌های این صفحه‌ساز بیندازید، متوجه می‌شوید که چنین ادعایی چندان هم بی‌جا نیست.

ویژوال کامپوزر دارای بیش از 100 قالب پیش‌ساخته است. تمامی این قالب‌ها نیز ریسپانسیو و سئو فرندلی هستند. همین دو ویژگی کار طراحی سایت را برای کسب و کارها خیلی ساده‌تر می‌کند. نکته دیگر اینکه صفحه‌ساز WPBakey  دارای بیش از 50 ویجت داخلی و 250 افزونه است. این ابزارهای داخلی به کاربر اجازه می‌دهد تا هر خواسته‌ای را اجرایی کند.

با ویژوال کامپوزر می‌توانید خیلی راحت سایت‌های فروشگاهی، مجله‌ای، خبرنامه و شخصی را طراحی کنید.

بهترین افزونه‌های وردپرسی

در حال حاضر بیش از 43 درصد سایت‌های دنیا با وردپرس طراحی می‌شوند. مهم‌ترین مزیت CMS وردپرس افزونه‌ها و ابزارهای پرتعداد آن است. تقریباً کاری نیست که بخواهید انجام دهید و در وردپرس افزونه‌ای برای آن پیدا نکنید. اگر در جستجوی بهترین نرم افزار طراحی سایت رایگان هستید، افزونه‌هایی که در ادامه معرفی می‌کنیم هم به کارتان می‌آید.

1.افزونه ووکامرس – بهترین برای فروشگاه‌های اینترنتی

ووکامرس یکی از ابزارهای رایگان و قدرتمند وردپرس است. با کمک این افزونه می‌توانید خیلی راحت و بدون نیاز به دانش فنی، یک فروشگاه اینترنتی بسازید و آن را مدیریت کنید. به گفته سایت لیمو هاست: «ووکامرس یک افزونه یا پلاگین فروشگاه‌ساز با رابط کاربری بسیار ساده است که سایت‌های وردپرسی را به فروشگاه آنلاین تبدیل می‌کند؛ یعنی امکان اضافه کردن محصول، مدیریت سفارش‌ها، اتصال درگاه پرداخت و هر آنچه که یک فروشگاه اینترنتی به آن نیاز دارد را فراهم می‌کند.»

افزونه ووکامرس

از جمله ویژگی‌های ووکامرس می‌توان به رایگان و منبع باز بودن، پشتیبانی از روش‌های پرداخت آسان، پشتیبانی از محصولات مختلف، امکانات متعدد برای سفارشی‌سازی فروشگاه، یکپارچگی با وردپرس، سازگاری با اغلب قالب‌ها، امنیت بالا و جامعه بزرگ توسعه‌دهندگان و کاربرانش اشاره کرد. به همین خاطر است که وقتی صحبت از طراحی سایت با نرم افزار وسط باشد، ووکامرس همیشه یکی از ابزارها است.

2.رنک مث – بهترین افزونه برای سئوی سایت

اگر در جستجوی یک نرم افزار برای بهینه‌سازی سئوی سایت هستید، از رنک مث استفاده کنید. در حال حاضر عملکرد افزونه  Rank Math حتی از یوآست هم بهتر است. این افزونه از سئوی هر صفحه آنالیز مشخصی ارائه می‌کند. این آنالیز براساس نمره‌ای از 100 بیان می‌شود. اگر صفحه شما مشکلی داشته باشد، رنک مث به شما در شناسایی این مشکل کمک می‌کند و همچنین راه‌حل رفع آن را نیز توضیح می‌دهد. به همین خاطر خیلی بین طراحان سایت و سئوکارها طرفدار دارد.

3.افزونه wordfence – بهترین برای امنیت سایت

اگر برای وردپرس در جستجوی بهترین ابزار برای امنیت سایت هستید، بدون شکل wordfence را انتخاب کنید. توضیحات این پلاگین را از سایت ادزینو بخوانید:

«مزیت wordfence پوشش‌دهی همه‌جانبه امنیت وب‌سایت است که آن را به گزینه ایده‌آلی تبدیل می‌کند. استفاده از پلاگین wordfence احتیاجتان به افزونه‌های پرتعداد را از بین می‌برد. بر اساس آمار سایت وردپرس، این پلاگین بیش از 5 میلیون بار مورد استفاده قرار گرفته است.»

افزونه wordfence یک نسخه رایگان دارد که خیلی راحت می‌توانید از آن استفاده کنید؛ اما توصیه می‌کنیم برای امنیت بیشتر سایت سراغ خرید نسخه پولی آن بروید. با نصب wordfence دیگر به هیچ نرم افزار نظارتی، فایروال و… نیاز نخواهید داشت. به همین خاطر است که نام آن را در فهرست بهترین نرم افزار طراحی سایت رایگان قرار داده‌ایم.

4.افزونه Mailchimp – بهترین افزونه ایمیل وردپرس

ایمیل مارکتینگ هنوز از رونق نیفتاده است. خیلی از کسب و کارها با ساخت خبرنامه‌های ایمیلی مشتریان جدیدی جذب می‌کنند و میزان فروششان را افزایش می‌دهند. اگر در جستجوی بهترین پلاگین ایمیلی در وردپرس هستید، Mailchimp را انتخاب کنید. امتیاز 4.6 و بیش از 2 میلیون بار نصب شدن نشان می‌دهد چرا میل چیمپ بهترین است.

نسخه رایگان Mailchimp امکان جذب 2000 مشترک را به هر وب‌سایت می‌دهد. به‌علاوه در این نسخه می‌توانید ماهانه 12 هزار ایمیل برای کاربران خود بفرستید؛ اما اگر نیاز به امکانات بیشتری داشتید، باید سراغ نسخه پولی میل چیمپ بروید.

5.AppMySite – بهترین برای ساخت اپلیکیشن از سایت

تا حالا سایت‌هایی که اپلیکیشن دارند را دیده‌اید؟ در وردپرس با نصب افزونه AppMySite می‌توانید خیلی راحت برای سایتتان یک اپلیکیشن بسازید. مراحل ساخت اپلیکیشن با این افزونه کمتر از چند دقیقه طول می‌کشد و به رایگان هم در دسترس همگان قرار دارد. البته اگر بخواهید تمام ویژگی‌های AppMySite را مورد استفاده قرار دهید، لازم است حق اشتراک ماهانه آن را بپردازید.

سخن آخر

پیدا کردن بهترین نرم افزار برای طراحی وب سایت کمی سخت است؛ زیرا هر ابزار کار مشخصی را انجام می‌دهد و محدودیت‌هایی دارد. با این حال ابزارهای طراحی وب می‌توانند خیلی از مشکلات طراحان را حل کنند. در این مقاله به معرفی بهترین برنامه‌های طراحی وب پرداختیم. اگر ابزار دیگری برای این کار می‌شناسید، در کامنت‌ها معرفی کنید.

source

توسط siahnet.ir